MENIU

Cozmin Guşă, despre vânarea Realitatea Tv: De la nivelul prim-ministrului se proferează ameninţări!

Cozmin Guşă a admis la Realitatea TV, că sancţiunile pe care Rareş Bogdan le primeşte de la CNA sunt de natură să descurajeze. Consultantul a precizat că premierul Victor Ponta proferează ameninţări directe sau indirecte către postul de televiziune.

Consultantul politic a ţinut să sublinieze că uneori, ameninţările către Realitatea TV vin şi din coaliţia de guvernare, nu doar de la premier:

"Atacurile la adresa ta (n.r Rareş Bogdan) sunt de natură să te descurajeze, ţi-au creat acest disconfort, şi mie, pentru că suntem împreună în acest proiect, Realitatii un disconfort financiar în conditiile în care ne descurcam greu cu banii, şi nimeni nu exultă la ideea în care că am fi un mediu bun pentru a promova anumite lucruri, ci li se face frică, pentru că de la nivelul prim-ministrului în funcţie se proferează ameninţări directe sau nu. Şi chiar de la coaliţia de la guvernare", a afirmat acesta.

Guşă a mai completat că reprezentanţii PSD din cadrul CNA răspund de fiecare dată semnalelor de decredibilizare pe care PSD vrea să le impună Realitatea TV:

"În momentul în care pe tribuna Realitatea, Jocuri de Putere, se discută despre referendum, despre treburi faptice în care ar fi implicaţi actualii lideri de la Liviu Dragnea în jos, ei fiind invitaţi să răspundă dar nu o fac, se dă un semnal, de decrediblizare a noastră, pentru această structură coruptă, care înseamnă inclusiv reprezentanţii lor în CNA", a spus Cozmin Guşă".

Rareş Bogdan a declarat în exclusivitate la Realitatea TV, că a decis, după ce s-a consultat cu avocaţii săi, să meargă la Parchetul General pentru a depune plângeri penale pe numele a şase dintre membrii CNA.

Rareş Bogdan a precizat că nu era normal ca emisiunea "Jocuri de Putere" să fie amendată cu 50 000 de lei în decurs de doar câteva luni, dintre care 20 000 de lei doar marţi:

"O să fac un anunţ extrem de important, împreună cu avocatul Cătalin Dancu mă voi duce la Parchetul General şi voi face plângeri penale impotriva a şase dintre membrii CNA. Am suficiente motive să o fac, deci voi face plângere împotriva celor şase care ma tracasează, celor care vor să îmi închidă gura, împotriva celor care blochează accesul dvs liber la emisiune. Azi am primit un telefon de la departamentul Administrativ al Realitatea, în care mi s-a spus că s-au plătit astăzi  30 000 de lei amenzi luate de Jocuri de Putere în ultimele 3 luni de zile", a afirmat realizatorul.