MENIU

Cozmin Guşă, despre Legea Pensiilor: Este un dezastru

Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat, în cadrul emisiunii Talk News, de la Realitatea TV, că ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, nu are niciun calcul sau raţionament pe care să se bazeze noua Lege a pensiilor.

"Noi suntem pe un trend disfuncţional, în ansamblul economiei, încât şi un absolvent de ASE ne poate explica că este imposibil ceea ce se doreşte să se facă cu noua Lege a pensiilor. Este o minciună. Stăteam şi mă uităm la fata asta, Olguţa Vasilescu, dacă are lângă ea eticheta de ministru, săracii români sunt tentaţi să o asculte. Eu care o cunosc de când era trompeta lui Vadim şi chiar nimeni nu o băga în seamă, nu pot să analizeze sau să ascult ce zice cineva ca ea. Asta e decăderea politicii româneşti", a precizat acesta.

Consultantul politic a mai spus că atunci când Olguţa Vasilescu recită la televizor, ştie că nu are niciun calcul şi niciun raţionament în spate, nimic.

"E o disperare a lor care vine de la vârf, de la tripleta asta Dragnea-Vâlcov-Orlando şi care e tradusă mai departe. Lui Dragnea îi e frică că pierde puterea şi merge la puşcărie, lui amărâtul de Vâlcov îi e frică tot de puşcărie, iar Orlando operează cu ideea că ar fi prezidenţiabil pentru că are freză frumoasă şi că e înalt. Ce să comentez despre asta?", a precizat el.

"Singura concluzie este că e un dezastru, oamenii aştia nu au la bază o analiză funcţională care să le dea posibilitatea să se bazeze pe ceva. Dacă ar face o analiză corectă la cum merg treburile în România şi Europa, vor vedea că criza este la uşă. Cineva care îşi asumă guvernarea trebuie să vină să spună: Nu. Asta suntem noi, România, şi asta e ne permitem", a mai explicat Cozmin Guşă.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Legea pensiilor