MENIU

COZMIN GUŞĂ: Antonescu, scăpat de obligaţiile unui mariaj forţat în care ştii că nevasta te înşeală

USL S-A RUPT. Crin Antonescu: USL NU MAI EXISTĂ. Cerem demisia lui VICTOR PONTA

COZMIN GUŞĂ a comentat, la JOCURI DE PUTERE, declaraţiile lui Crin Antonescu legate de ruperea USL. "Un om scăpat de obligaţiile unui mariaj forţat în care ştii că nevasta te înşeală", a spus Guşă.

"Un Crin Antonescu relaxat şi vervant, este un Crin Antonescu scăpat de obligaţii care nu mai trebuie să gireze nişte minciuni pe care oricum nu le mai suporta. Eu aşa văd evoluţia lui Antonescu din seara asta. Un om scăpat de obligaţiile unui mariaj forţat în care ştii că nevasta te înşeală, ai dovedit-o, ai nişte copii prin bătătură şi ţi-e greu să renunţi la mariaj, dar până la urmă ai luat decizia: "Domne, copiii rămân cu mine, ai mei. Ai lui rămân cu el. Dar ne despărţim. Sunt mai liniştit, Pot să mă exprim în final şi să pot spun lucrurilor pe nume după ce mult timp am ezitat să fac asta". Aşa l-am văzut pe Antonescu în această seară. Şi cred că se deschide o pagină nouă în politica românească. E de bun augur. De acum înainte începe discuţia antrenantă în discuţia românească pentru alegerile din 2014. E evident că Antonescu nu se va deda la delaţiuni, dar este evident că va recurge la atacuri", a spus Guşă.

Cozmin Guşă a mai subliniat că o dată cu ruperea USL, se încheie şi epoca Băsescu.

"Finalizăm o epocă, epoca Băsescu. Cu bune şi cu rele. E treaba preşedintelui Băsescu să îşi facă bilanţul, să spună unde a greşit, de ce, ce ar putea face urmaşul. Sunt foarte multe întrebări care toate îşi vor avea răspunsul din împrospătarea dezbaterii publice şi din această separare pe care Crin Antonescu a declanşat-o într-o disperare de cauză evidentă. Pur şi simplu, atunci când nu mai poţi să suporţi, spui, izbucneşi. Asta a făcut Antonescu. A fost ca o eliberare în această seară pe care oameni informaţi o aşteptau de ceva vreme. De acum întoarcem pagina", a mai spus Guşă.

USL S-A RUPT. Crin Antonescu: USL NU MAI EXISTĂ. Cerem demisia lui VICTOR PONTA