MENIU

Cozmin Gușă: Tăriceanu nu minte! A primit oferta de a conduce PNL

Consultantul politic Cozmin Gușă a dezvăluit, în direct la Realitatea TV, că, potrivit surselor sale, Călin Popescu Tăriceanu a primit oferta de a conduce Partidul Național Liberal, atât din partea fostului PNL, cât și din partea fostei șefe a liberalilor, Alina Gorghiu. 

Referitor la întâlnirea dintre Călin Popescu Tăriceanu și Klaus Iohannis, consultantul politic este de părere că ambii participanți au tratat acest lucru corespunzător, fără să devoaleze public agenda discuțiilor lor. 

"Vreau să vă vorbesc despre Călin Popescu Tăriceanu și acest episod de astăzi. Călin Popescu Tăriceanu a fost foarte nervos în conferința de presă, îl cunosc foarte bine, de mulți ani, iar fața și felul în care a emis la începutul conferinței de presă ne-a arătat un om extrem de nervos. S-ar putea să fie din cauza negocierilor din partid, s-ar putea să fie din cauza faptului că o fi auzit că zvonurile despre întâlnirea sa cu președintele Iohannis vor fi devoalate public, un lucru deloc comod. Nici pentru el, nici pentru Iohannis, pentru că Tăriceanu este cel care a fost refuzat să fie la parada de 1 Decembrie. În mod normal, ar fi trebuit să fie foarte supărat și probabil pentru unii, apropo de surprinderea lui Dragnea, nu ar fi trebuit să dea curs acelei invitații la Cotroceni. Dar acesta este un lucru pe care amândoi l-au tratat corespunzător. Atât Tăriceanu, cât și Iohannis nu au devoalat în plan public agenda discuțiilor lor", a spus Gușă. 

Totodată, acesta a dezvăluit că Tăriceanu a fost ofertat în două rânduri de personalități din PNL pentru a prelua conducerea partidului.

"Un alt lucru este important legat de Tăriceanu. Și anume faptul că a emis public, fără să fie întrebat, că i s-ar fi oferit președinția PNL, lucru care a căzut ca o lovitură de baros peste capul oricum zgâriat, ciuntit, crăpat al celor din PNL. Președintele a negat că s-a discutat despre PNL și, din informațiile mele, așa este, nu s-a discutat despre PNL la Cotroceni. În schimb, tot informațiile mele, pentru că este un oraș mic, informațiile mele sunt clare, Călin Popescu Tăriceanu a primit această ofertă. Lucrurile se știu, repet, Bucureștiul este mic. Și oferta i-a venit atât de la un grup din conducerea fostului PNL, cât și direct de la fosta președintă, Alina Gorghiu, prin mesageri care sunt persoane publice. Deci a nega sau a bagateliza acea propunere este în dezavantajul celor care au făcut-o. Deci pot să confirm și eu prin sursele mele. Lui Tăriceanu i s-ar fi oferit această posibilitate, acolo Tăriceanu nu minte", a conchis Cozmin Gușă. 

Mai multe articole despre:
Călin Popescu Tăriceanu PNL Guşă