MENIU

Cosmin Contra și naționala de fotbal au votat în Mogoșoaia

Pentru că se pregătesc de meciul cu Suedia, de vineri 15 noiembrie, Cosmin Contra, împreună cu membrii staff-ului său şi o parte dintre jucători au votat, duminică, la Mogoşoaia, la alegerile prezidenţiale.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, împreună cu membrii staff-ului său şi o parte dintre jucători au votat, duminică, la Mogoşoaia, la alegerile prezidenţiale, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Jucătorii Alin Toşca (Gazisehir Gaziantep) şi Florin Niţă (Sparta Praga), antrenorul Cosmin Contra alături de secunzii Ionel Gane şi Adrian Mihalcea, precum şi antrenorul cu portarii Leontin Toader, toţi aflaţi în cantonament la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, şi-au exprimat votul la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din localitate.

Conform Federaţiei Române de Fotbal, o altă parte dintre jucătorii convocaţi au votat în străinătate, alţii prin corespondenţă, iar unii în oraşele din ţară unde joacă azi la echipele lor de club.

Echipa naţională a României se reuneşte în această seară la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia în vederea începerii pregătirilor pentru ultimele două partide din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2020. Prima reprezentativă întâlneşte vineri, 15 noiembrie, selecţionata Suediei, pe Arena Naţională din Capitală şi luni, 18 noiembrie, naţionala Spaniei, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

Mai multe articole despre:
Cosmin Contra 772109