MENIU

Elena Udrea, aviz pozitiv de la Comisia Juridică, privind cererea DNA

Elena Udrea pregătește dezvăluiri incendiare

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz pozitiv pe cererea procurorului general privind începerea urmăririi penale a Elenei Udrea, iar votul în plen va fi dat marţi, a decis Biroul permanent al forului legislativ.

La ședință a fost prezentă și Elena Udrea, care a venit să își spună punctul de vedere cu privire la acuzațiile care i se aduc.

Procurorul general Augustin Lazăr a trimis săptămâna trecută Camerei Deputaților solicitarea DNA de începere a urmăririi penale pe numele fostului ministru Elena Udrea.

Conform DNA, dosarul are ca obiect fapte prin care, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din anul 2009, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni, care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii prestate în campania electorală.

Şedinţa Comisiei a fost stabilită de săptămâna trecută:

"Am avut o şedinţă a Biroului permanent, în urma unei solicitări a domnului Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ, referitoare la formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de doamna deputat Udrea Elena Gabriela, fost ministru al Turismului şi membru al Camerei Deputaţilor.Conform Regulamentului, la orice solicitare Bp se întruneşte de îndată. S-a înaintat scrisoarea către Comisia juridică. Luni, odată cu plenul, Comisia juridică va lucra şi îşi va da avizul. Urmează marţi, după votul final, să fie votul cu bile", a declarat secretarul Camerei, Marcel Ciolacu. 

Mai multe articole despre:
DNA Elena Udrea cerere masuri.