MENIU

Codul Fiscal, aprobat vinerea viitoare, în şedinţă specială de Guvern

Noul Cod fiscal va fi aprobat într-o ședință specială a Guvernului, vinerea viitoare. Anunțul a fost făcut la finalul întâlnirii pe care membrii coaliției pentru Dezvoltarea României au avut-o cu premierul Mihai Tudose. Noul proiect, care se bucură de susținerea Coaliției PSD - ALDE, continuă însă să strîngă reacții extrem de critice. Liberalii depun o motiune simplă împotriva lui Ionut Mișa, anunţă Realitatea Tv.

Revoluția fiscală anunțată în urmă cu o zi de la Palatul Victoria a luat prin surprindere din nou. Oamenii de afaceri vor formula săptămâna viitoare un punct de vedere în ceea ce privește propunerile ministerului DE finanțe. Subiectul a fost discutat cu șeful Executivului, la o vilă de protocol din Capitală. 

Din partea liderilor Coaliției, Guvernul are undă verde, în ciuda protestelor vehemente ale Opoziției. PNL îl aduce pe ministrul Finanțelor la judecata Parlamentului, printr-o moțiune simplă depusă la Senat. În plus, liberalii vor sesiza Avocatul poporului pentru atacarea la CCR a ordonanţelor pe care le va emite Guvernul.

Mai multe articole despre:
măsuri guvern Revoluţie cod fiscal anunţ decizii