MENIU

Clotilde Armand, replică neinspirată pentru Gabi Firea şi Carmen Dan, privind "Balena Albastră"

<p>Clotilde Armand</p>

Balena Albastră face valuri printre autorităţi. Alertaţi de consecinţele dramatice ale noului joc ce face tot mai multe victime printre adolescenţi, oficialii vor să ia măsuri urgente de prevenire. Ministrul de Interne, Carmen Dan, şi primarul Capitalei, Gabriela Firea, au anunţat că se vor întâlni astăzi cu elevii din mai multe şcoli bucureştene. Problema jocului va fi dezbătută şi în Parlament, în Comisia SRI.  În replică, Clotilde Armand a avut o replică greu de interpretat. Acestea le-a transmis Gabrielei Firea şi lui Carmen Dan că în viaţa reală există jocuri mult mai dificile, cum ar fi "Monstrul din Adminsitraţia Publică" sau "Spitalul Groazei".

"Doamna Firea, doamna Dan, vă invit în lumea reală unde există jocuri mult mai dificile. De exemplu ''Monstrul din administrația publică'', ''Trafic de coșmar'' sau ''Spitalele groazei''. Acestea le-ar impune românilor să îndeplinească mai multe provocări în fiecare zi, care ar putea ajunge până la a-şi pierde viaţa. Cred că merită atenția dvs. Ce părere aveți?", a scris Clotilde Armand pe Facebook. 

Reamintim că ,,Balena Albastră'' face victime mai ales printre adolescenţii vulnerabili. Mai mulţi elevi de 12 ani, din Curtea de Argeş, s-au tăiat pe mâini şi pe picioare. Din fericire, rănile au fost superficiale. O situaţie similară a apărut şi într-o altă localitate din judeţul Argeş. Un elev şi-a provocat răni după ce a vizualizat un filmuleţ pe internet. Mai grav, în judeţul Dâmboviţa, un băiat de 11 ani s-a spânzurat. Ar exista indicii că victima era interesată de noul joc. Tot în Dâmboviţa, au fost identificaţi 6 copii care erau tentaţi să joace ,,Balena Albastră''. Poliţiştii verifică dacă toate aceste incidente au legătură directă cu jocul mortal.

Mai multe articole despre:
măsuri decizii Gabriela Firea clotilde armand