MENIU

Ciolacu: Vom lucra foarte strâns pentru a facilita investiţiile greenfield, dar şi fabrici de producţie ale companiilor sud-coreene în România

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a avut, miercuri, o întâlnire cu prim-ministrul Republicii Coreea Han Duck-Soo. Temele de discuţie au vizat proiectele bilaterale şi a fost decisă dezvoltarea şi consolidarea cooperării pentru a facilita investiţiile greenfield, precum şi fabricile de producţie ale companiilor sud-coreene în România.

„A fost o mare plăcere să mă întâlnesc din nou, de data aceasta la Bucureşti, cu premierul Republicii Coreea, domnul Han Duck-soo, pentru a continua discuţiile despre proiectele comune pe care le avem. Toate proiectele discutate în decembrie 2022 la Seoul reprezintă, de fapt, o foaie de parcurs pentru noua etapă a Parteneriatului Strategic dintre ţările noastre”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

El a mai subliniat că „vom lucra foarte strâns pentru a facilita investiţiile greenfield, dar şi fabrici de producţie ale companiilor sud-coreene în România”.

„În acest sens, am vorbit despre oportunităţi în domenii precum energia verde sau tehnologiile digitale, despre domeniul semiconductorilor, dar şi de sporirea legăturilor dintre IMM-urile dintre ţările noastre”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu