MENIU

Ciolacu, moment de sinceritate: "Candidatura lui Dăncilă a fost o greșeală!"

ciolacu dancila

Liderul interimar PSD susține că Dancila a gresit cand a decis sa candideze la alegerile prezidentiale, ca PSD trebuia sa-si asume decizii „mai curajoase”. El spune că un candidat comun, PSD-ALDE, ar fi fost o variantă mai bună!

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica la Antena 3 ca Viorica Dancila a gresit cand a decis sa candideze la alegerile prezidentiale, ca PSD trebuia sa-si asume decizii „mai curajoase” si ca erau variante mai buna un candidat comun PSD-ALDE dar si un independent:

„Decizia Vioricai Dancila sa candideze a fost gresita. Cand esti presedinte PSD, iti asumi deciziii, dansa a decis sa candideze. Cu adevarat dansa era cea in masura sa spuna ca eu nu candidez chiar daca dvs. imi cereti

PSD ar fi trebuit sa fie mult mai curajos. A fost un pic de conservatorism, ne-a fost frica sa luam niste decizii mai curajoase. Ne aflam intr-o alianta in momentul acela, aveam o alianta cu dl Tariceanu. toate deciziile astea au influentat alte decizii, a fost o sarabanda de greseli. Candidat comun, poate si candidat independent. PSD nu a reusit sa treaca peste orgoliul sa aiba propriul candidat. PSD a sapat la santul lui”

Mai multe articole despre:
ciolacu dancila psd