MENIU

Ciolacu, despre dosarul vaccinurilor din pandemie: E una dintre afaceri, mai sunt şi altele - Vești proaste pentru Cîțu

Vaccinuri anti-Covid / Foto: Profi Media

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că achiziţia de vaccinuri în pandemie este doar una dintre ”marile afaceri” făcute în România şi că ”mai sunt şi altele”. Liderul PSD a precizat că reprezentanţii partidului vor vota pentru ridicarea imunităţii în legătură cu acest dosar.

”Un lucru pe care mi-aduc aminte că l-am spus când eram în opoziţie. În timp ce noi stăteam în casă, se făceau mari afaceri în România. E una dintre afaceri achiziţionarea vaccinurilor, mai sunt şi altele, gândiţi-vă la izolete, măşti neconforme... Întotdeauna aflarea adevărului duce ca o societate să fie mult mai aşezată şi mult mai liberă”, a afirmat Ciolacu.

El a adăugat că nu a comentat niciodată o decizie a unui magistrat şi nu o va face nici de această dată.

”Categoric, colegii mei vor vota pentru ridicarea imunităţii”, a arătat social-democratul.

Întrebat despre prejudiciul de 1 miliard de euro, Ciolacu a răspuns: ”Dar ştiţi că vorbim de el imediat după pandemie (...) am fost făcut prost, am fost făcut în toate felurile când spuneam că a fost o decizie aberantă în acel moment. Vedem din comunicatul DNA-ului că aveam pârghii de a trece în contract ca să nu se piardă aceşti bani. Vom vedea. Va fi o negociere ... Ce pot să vă spun cu certitudine: nu va exista niciun impediment ca să se ştie tot adevărul în spaţiul public”.

Citește și Exclusiv: Vaccinurile anti-Covid, cumpărate deși NU se cunoștea eficiența lor! Memorandumurile semnate de Cîțu - DOCUMENTE BOMBĂ