MENIU

Cine este primul primar ACL din Iaşi care trece la PSD

Primarul PNL al comunei ieşene Moţca, Constantin Hobincă, a anunţat, astăzi, că va trece la PSD, susţinând că ”este în interesul comunităţii” să meargă acolo unde primeşte ”sprijin concret” pentru proiectele derulate în localitate.

”Da, voi pleca din PNL, cel mai probabil la PSD. De fapt, eu am susţinut şi la europarlamentare PSD. Pentru PNL nu contează se pare că are primar la Moţca, că nu m-au sprijinit cu nimic cei de la Consiliul Judeţean, în special Cristian Adomniței (şeful CJ Iaşi - n.r.). Am multe proiecte în comună şi este în interesul comunităţii să merg acolo unde primesc sprijin concret”, a declarat Constantin Hobincă, informează Mediafax. 

Întrebat dacă nu crede că ar putea să nu primeasă fondurile aşteptate de la Guvernul PSD, Hobincă a răspuns că preferă ”ţepe de la PSD”, decât ”promisiuni de la PNL.”

Totodată, primarul Constantin Hobincă a ținut să precizeze că este nemulţumit de faptul că fostul său contracandidat PSD, la Primăria Moţca, în alegerile din 2012, a fost primit în PDL, partid cu care PNL a fuzionat.

 

 Mai multe pe Mediafax.

Mai multe articole despre:
PSD ACL primarul PNL Constantin Hobincă