MENIU

Cine este Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD în urma unui scandal sexual cu un minor

Aurel Bălășoiu, deputatul exclus din PSD pe fondul implicării într-un scandal sexual cu un minor, este la primul mandat de parlamentar și a studiat Teologia. După ce au apărut fotografii în care ar apărea dezbrăcat alături de un tânăr, parlamentarul a susținut că nu este el în imagini.

Gândul.ro a publicat, săptămâna trecută, mai multe fotografii în care deputatul ar apărea dezbrăcat alături de un alt bărbat, despre care s-a în mediul politic s-a vehiculat că ar fi minor. 

Sursa foto: Gândul

Fiind chestionat cu privire la ipostazele în care a fost surprins, demnitarul se apără susținând că nu este el în imagini și că nu îl cunoaște pe respectivul tânăr. 

„Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat și drept dovadă că așteptăm să vedem soluția care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu știm nimic, ce e în spate, nu poți să vorbești”, a declarat Aurel Bălășoiu.

"Nu (nu îl cunosc pe tânărul din fotografii – n.r.) şi oricum nu apare copil minor acolo, cum sunt pozele. Nu sunt eu acolo (în fotografii – n.r.), ăsta e punctul meu de vedere”, a precizat parlamentarul.

Cine este Aurel Bălășoiu - activitatea din Parlament 

Potrivit informațiilor de pe pagina Camerei Deputaților, Aurel Bălășoiu este deputat de Argeș, fiind membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

Înainte de a obține mandatul, a ocupat funcția de primar în comuna Rociu, din județul Argeș, potrivit paginii administrației locale, fiind urmat pe fotoliul de edil de fiul său. 

Din 1991 până în 2004 a fost secretar al Consiliului Local, iar între anii 1981-1991 deputatul a ocupat funcția de contabil. 

Activitatea lui Aurel Bălăşoiu din Parlament se rezumă la doar două luări de cuvânt în plen, o dată la depunerea jurământului și o altă dată pentru a transmite o declaraţie politică despre „Creşterea galopantă a preţului carburanţilor şi impactul produs". 

În ceea ce privește inițiativele legislative, parlamentarul a semnat 54 de documente, din care 11 au fost promulgate ca legi. 

Aurel Bălășoiu este căsătorit şi a urmat cursurile Facultăţii de Teologie a Universității Pitești, dar și Facultatea de Drept a Universității București.

În multe din fotografiile postate pe Facebook apare la biserică.