MENIU

Cine este tânăra de 26 de ani care a murit la spitalul Bagdasar: "La revedere, om frumos"

Alexandra Matache avea 26 de ani. Era plină de viaţă iar în noaptea de vineri a mers în clubul Colectiv. Era rănită grav, avea arsuri pe căile resipratorii, era în stare critică, dar duminică, în jurul orei 17.30, a pierdut lupta cu viaţa.

Alexis, cum îi spuneau prietenii, este cea de a 30-a persoană care a murit. Prietenii ei deja au scris mesaje după ce au aflat vestea teribilă:

"Nu imi vine sa cred, ne-am gasit la o petrecere acum vreo 2 luni ultima oara, ma bucur ca te-am cunoscut si sper ca acolo unde esti vei avea mai multa bucurie si liniste! La revedere, om frumos si bun!"

"Un suflet drag mie este acum printre ingeri! Alexis Matache a decedat lasand in urma atata durere.eu si familia mea nu te vom uita niciodata si te vom iubi mereu.durerea nu poate fi exprimata in cuvinte.Dumnezeu sa te odihneasca ,suflet drag!"

"Mai fetita mica...nu te stiam de mult timp si nici nu ne-am vazut des...dar nu pot sa nu fiu socata de ce ti s-a intamplat. La cata energie molipsitoare aveai, cum ai pierdut tu lupta asta?"

Tragedia celor din Colective nu se opreşte aici. Numărul deceselor victimelor rănite grav în incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla, a declarat, duminică, premierul Victor Ponta, precizând că aceasta este concluzia unui grup de lucru pe care l-a convocat la Guvern.

”În urma discuţiilor a reieşit că numărul deceselor este posibil să crească, chiar să se dubleze”, a spus Ponta, la finalul unor discuţii cu vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apărării, Mircea Duşă, ministrul Sănătăţii, Nicu Bănicioiu, secretarul de stat, Raed Arafat, şeful Clinicii de Chirugie Plastică de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascăr, şi directorul Spitalului Militar Central, Florentina Ioniţă-Radu.

Spitalele Capitalei aveau internaţi, duminică la prânz, 140 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv şi doar o singură victimă neidentificată, la Spitalul de Arşi, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii.