MENIU

Cine e Sorin Câmpeanu, propus la conducerea Ministerului Educației

<p>Cine e Sorin C&acirc;mpeanu, propus la conducerea Ministerului Educației</p>

Sorin Campeanu, propunerea PC pentru Ministerul Educatiei, este rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si presedintele Consiliului National al Rectorilor, informează Ziare.com. 

In varsta de 46 de ani, Sorin Campeanu este inginer de imbunatatiri funciare si are un doctorat in agronomie. De asemenea, el este secretar general in cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Sorin Campeanu nu este membru in niciun partid politic, insa a declarat ca nu exclude posibilitatea sa se inscrie in PC.

Potrivit DC News, rectorul are un apartament in Capitala, cumparat alaturi de sotia sa in anul 2008. Totodata, Sorin Câmpeanu deținea, în conturi bancare, in 2012, peste 60.000 de euro. La randul sau, sotia lui Campeanu avea in cont aproape 41.000 de euro.

Rectorul a acordat imprumuturi de 10.000 de euro in nume personal si detine actiuni in valoare de 3.000 de lei.

Salariul din anul 2011 al rectorului a fost de 157.000 de lei, la care se adauga sume castigate din diverse proiecte, in valoare totala de 90.000 de lei. Sotia sa lucreaza la aceeasi universitate, de unde a obtinut in 2011 castiguri de 33.000 de lei, plus 50.000 de lei din activitati de cercetare.

 

Mai multe pe Ziare.com.