MENIU

Chiuariu către Geoană: Nu primesc lecţii de la sluga comică a lui Vîntu

<p>Tudor Chiuariu</p>

Senatorul liberal Tudor Chiuariu, condamnat zilele trecute la închisoare cu suspendare, îl atacă dur pe Mircea Geoană, care afirmase, marţi, că este dificil să ai credibilitate în faţa opiniei publice în condiţiile încare doi foşti miniştri condamnaţi nu demisionează din Parlament.

"Nu primesc lecții de niciun fel de la slugile comice ale d-lui Sorin Ovidiu Vîntu. Pentru că domnul Mircea Geoană e și el un fel de jurist, îl invit la o dezbatere publică despre acest dosar. În rest, rămâne cum a spus domnul Ion Iliescu" - este declaraţia de presă dată de senatorul PNL Tudor Chiuariu, în semn de răspuns la criticile lansate de Mircea Geoană.

"Cum să poţi să mergi în faţa opiniei publice româneşti, atunci când ai doi politicieni de vârf, foşti miniştri, recent condamnaţi de justiţia română, un senator, fost minsitru al Justiţiei şi o doamnă, fost ministru al Tineretului şi Sportului, condamnaţi recent de către justiţia română, şi aceşti oameni nu îşi dau demisia din Parlamentul naţional? Cum poţi să crezi că cineva te va crede că vei face o lege sau vei face legi şi legislaţie serioasă din acest punct de vedere?", a spus Mircea Geoană, referindu-se la senatorul PNL Tudor Chiuariu şi la deputatul PPDD Monica Iacob Ridzi.