MENIU

Chef la PSD, de Ziua Femeii. Invitat special: Liviu Dragnea

<p>Femeile din PSD, curtate de Ambasada Chinei</p>
<p>Femeile din PSD, curtate de Ambasada Chinei</p>

Ziua internațională a Femeii este sărbătorită în PSD. Premierul Viorica Dăncilă le-a invitat, astăzi, pe colegele sale de partid la o vila de protocol din Capitală. Invitat special la petrecerea femeilor din PSD este chiar Liviu Dragnea, președintele partidului. 

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în fiecare an pe data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii.

Urări de 8 MARTIE 2019. La mulți ani de Ziua Femeii!

În prezent, Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită în mai multe țări ale lumii, iar în unele dintre acestea este considerată chiar zi liberă. Iată care sunt țările în care se sărbătorește data de 8 martie: Albania, Algeria, Angola, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Burkina Faso, Cambodgia, Camerun, Chile, Columbia, Croația, Cuba, Cipru, Danemarca, Eritreea, Finlanda, Georgia, Grecia, Guineea-Bissau, Islanda, India, Italia, Israel, Laos, Letonia, Kazahstan, Kosovo, Kirghizstan, Macedonia, Madagascar, Malta, Mexic, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Palestina, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Siria, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan, Vietnam, Zambia. În China, femeile au după-amiaza liberă de 8 martie.

Ziua Internaţională a Femeii! Mesaje şi felicitări frumoase pentru 8 Martie

Mai multe articole despre:
PSD Ziua Femeii