MENIU

Ce spune PSD despre noul proiect politic al lui Victor Ponta: "Are un caracter aventuros"

Proiectul politic pe care l-a anunțat Victor Ponta are un caracter aventuros, a apreciat luni secretarul general al PSD, Marian Neacșu.

"Domnul Victor Ponta a anunțat și că sunt o mulțime de parlamentari social-democrați care vor vota moțiunea de cenzură, fapt care nu s-a întâmplat. Și acum, sunt convins că membrii PSD, președinții de organizații, parlamentarii vor rămâne în cadrul partidului și nu vor merge cu Victor Ponta într-un proiect politic care, în opinia mea, are un oarecare caracter aventuros", a declarat Neacșu, la finalul ședinței Biroului Permanent Național, scrie Agerpres.

Referindu-se și la situația lui Cătălin Ivan, acesta a precizat că europarlamentarul nu mai este membru PSD și nici membru al grupului social-democrat din Parlamentul European.

"Printre cei care s-au aflat astăzi în sediu a fost și președintele organizației de la Iași, care ne-a adus ultimul set de documente. Este același set de documente pe care-l am din luna februarie și nu a survenit nicio modificare. Nu înțeleg modalitatea unor oameni de a se agăța cu dinții de scară, în condițiile în care ei nu mai fac parte dintr-o anumită structură. Se pare că tinde să devină o modă la noi. În mod clar, domnul Ivan nu mai este membru PSD și, după cum știți, a fost exclus și din grupul social-democrat din Parlamentul European", a spus Marian Neacșu.