MENIU

Ce pregătește echipa lui Ponta împotriva Guvernului Cioloș. Document incendiar

Dezvăluiri în premieră în emisiunea "Jocuri de Putere". "Există un document pe care Bogdan Teodorescu, strategul de campanie a fostului premier, şi echipa lui Victor Ponta l-ar pregăti împotriva guvernului Cioloş," spune Rareş Bogdan, realizator Realitatea TV.

"Documentul pe care d-nul Bogdan Teodorescu si echipa de retrezire a d-nului Ponta si de regrupare a penalilor din jurul Ponta-Basescu o pregatesc impotriva guvernului Ciolos si a ministrilor lui Dacian Ciolos si a d-nului Cilos si a lui Klaus Iohannis, un document exclusiv.

In cele ce urmeaza, Dacian Cilos va fi numit 'Jedi'. Numele de cod ales are utilitatea de a aminti utilizatorului schitei de fata ca imaginea pe care este construita si livrata personalitatea viitorului premier este cea de salvator. Asemanarea va duce la ridiculizarea viitorului premier care nu are nici fizionomia, nici vocea personajului. De insistat pe constitutia astenica si imaginea de Jedi.

Etapele demolarii:

1. Manipularea opiniei publice pentru reducerea capitalului de imagine al celor asociati lui Jedi - Iohannis, Comisia Europena - care suțin guvernul, reaparitia ridiculizarii primei doamne, acest lucru il enerveaza enorm pe presedintele Iohannis si il face nesigur.

2. Reducerea capitalului de imagine al lui Klaus Iohannis si un atac major, la doua sapatamani, unul minor pe sapatamana”, a explicat Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”.

Rareş Bogdan menţionează că în acest document apare şi implicarea societăţii civile.

”Utilizarea vocilor din societatea civilă, mass media partenere. Aceleași canale folosite în martie-noiembrie 2014. Jedi, sluga UE. Pichetări de ministere. Decredibilizarea masivă a vectorilor societatii civile, a strazii, dar și a presei. Scandaluri sexuale în care pot fi implicate persoane căsătorite din guvernul Jedi. Soția lui Jedi, frantuzoaică, fapt ce va fi prezentat infamant... deci vor fi complicate următoarele luni”, a adăugat Rareș Bogdan.