MENIU

Ce a înțeles Florin Iordache din conversația dintre Dragnea și internauți despre naveta de bere

<p>PSD renunţă la miting</p>

Florin Iordache a avut o reacție după ce, marți seara, Liviu Dragnea a purtat o conversație mai lungă cu internauții pe Facebook, ajungând să stabilescă cu aceștia un grătar, cu mici și o navetă de bere la sediul PSD, pe 7 mai. ”Este o conversație abosolut umană”, a spus Florin Iordache.

Liviu Dragnea urma să vină cu micii, iar un internaut cu naveta de bere, după o discuție purtată marți seară, pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea.

”Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?” a scris Liviu Dragnea, președintele PSD, pe Facebook. 

Un internaut i-a scris: ”Daca asta care cârâie aici este mustaciosul,eu dau o naveta cu bere!!Ba livache,bro,fa un selfie si fa.mi in ciuda!! Du te draq de troll..”.

Liviu Dragnea a publicat un selfie, iar cel care a scris trebuie să-i aducă o navetă cu bere la sediul PSD. 

Dragnea explică cum publică pe Facebook de la volan: ”Eu dictez mesajele şi Irina le postează”