MENIU

Cazul Caracal. Maria Grapini, mesaj halucinant: ”Propun să se ia un cadavru de animal...”

<p>Maria Grapini</p>

Europarlamentarul PSD Maria Grapini săune nu are încredere în versiunea relatată de Gheorghe Dincă şi confirmată de Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) privind modul in care a ucis-o pe Alexandra. 

"Plânge cerul aproape în toată țara! Cum mai suportă Dumnezeu criminalii, direcți sau indirecți? Nu cred în varianta dată de criminal și confirmată de IML! Este dreptul meu de cetățean să cred să nu, în instituții care se bâlbâie, care lasă zile întregi locul faptei neanalizat milimetru cu milimetru!

Propun să se ia un cadavru de animal (nu pot propune corp omenesc) și în prezența anchetatorilor și specialiștilor criminalul să reia toată procedura! Să demonstreze că arde în timpul care l-a avut la dispoziție și arderea este completă!

"Altfel nu pot crede că se dorește aflarea adevărului! Voi cere, în calitate de europarlamentar să se facă anchetă în toată Europa a traficului de persoane”, a mai scris Maria Grapini, pe Facebook.

"Casa Groazei", în imagini exclusive obţinute de Realitatea TV. Dincă s-a întors la locul crimei

DIICOT a confirmat, sâmbătă la prânz, ceea ce s-a aflat, pe surse, de vineri seară: rămăşiţele din casa lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei, tânăra de 15 ani dispărută în urmă cu 9 zile.

În momentul de faţă, nu putem discuta despre ce s-a întâmplat cu Luiza, cealaltă fată despre care Dincă susţine că a omorât-o

DIICOT confirmă oficial: probele ADN din casa lui Dincă aparţin unei singure persoane - Alexandra


Mai multe articole despre:
Maria Grapini Alexandra cazul Caracal