MENIU

Cazul Buhnici. USR-istul care a vorbit despre "doamne cărora le atârnă șaormele până la genunchi", dat AFARĂ din partid

Derapaj grav al unui lider USR din județul Iași. Constantin Chiperi, președintele organizației USR Ceplenița, i-a luat apărarea lui George Buhnici și a scris mesaje jignitoare la adresa persoanelor supraponderale pe Facebook. Partidul din care face parte politicianul a anunțat că acesta va fi exclus, iar postările jignitoare vor fi șterse.

”Suntem aproape o țară de umflați, umflate, aproape o nație de nesătui și care arătăm așa cum merităm”, susține consilierul USR, într-una dintre postările sale.

Unele comentarii au fost postate de pe un cont folosit de organizația USR pentru activitatea politică din plan local, potrivit 7iasi.ro.

„Puțiți a ceapă și atârnă slănina pe voi”

„Doamne de peste o sută atâtnându-le șaormele până la genunchi”

”Bărbați care nu se pot pișa din picioare din cauza burții”, sunt câteva dintre afirmațiile liderului USR făcute publice prin intermediul a două conturi de Facebook.

”Eu nu văd pentru ce și-a cerut scuze, pentru că suntem aproape o țară de umflați, umflate, aproape o nație de nesătui și care arătăm așa cum merităm? Mâncați toate rahaturile din comerț că o mâncare acasă nu știți să o mai faceți, sau puțiți a ceapă, atârnă slănina pe voi și dacă vă spune cineva săriți pe el, vouă să vă fie rușine, nu lui”, este un alt comentariu lăsat de Constantin Chiperi de pe contul său personal, lăsat la o știre care transmitea că George Buhnici a publicat un videoclip în care își cere scuze pentru afirmațiile făcute.

George Buhnici își cere scuze pentru declarațiile controversate: „Da, am jignit categorii întregi de oameni” - VIDEO