MENIU

Cătălin Predoiu: Ponta a luat măsuri cu dedicaţie pentru baroni! Promisiunile, minciuni grosolane!

Cătălin Predoiu a declarat în exclusivitate la Realitatea Tv, că premierul Victor Ponta a luat măsuri care sunt doar în favoarea baronilor PSD şi a adăugat că acesta a realizat doar 23 dintre promisiunile făcute, restul de 127 fiind uitate.

"Promisiunile lui Ponta sunt minciuni grosolane. 127 de promisiuni au fost uitate. Ponta a realizat doar 14% dintre promisiuni. Ponta este un premier flecar iar guvernarea PSD este lipsită de curaj. Victor Ponta s-a eschivat în faţa reformelor. A luat măsuri cu dedicaţie pentru baroni. Suntem singura ţară din UE cu un premier inculpat", a declarat Predoiu, la Realitatea TV,  în această seară.

Anterior, Predoiu a criticat şi modul în care premierul Ponta a prezentat la TV o enumerare a succeselor Guvernului său: "6 promisiuni electorale — 6 îndeplinite". "Deci, o rată de succes de 100%, după model nord-coreean", apreciază Predoiu.

"În fața eșecurilor Ponta a arătat întotdeauna cu degetul spre alții. În fața reformelor a ezitat și s-a eschivat. A fost un premier pe cât de fricos, pe atât de demagog, pe cât de incompetent, pe atât de flecar. În locul măsurilor structurale,  Victor Ponta a preferat măsurile ,,bugetare'' cu dedicație pentru baronii PSD, de tipul ,,vă dau că oricum nu e de la mine''. (...) Dar cel mai grav lucru în prezent este faptul că ne propune, din nou, deja-vu 2008, un model economic riscant, axat pe deficit, cheltuieli bugetare exagerate și consum", a afirmat Predoiu intr-o declaratie de presa, sustinuta la sediul PNL.