MENIU

Cătălin Predoiu îl ironizează pe Victor Ponta: Noroc că în politică nu există plagiat

<p>Cătălin Predoiu &icirc;l ironizează pe Victor Ponta: Noroc că &icirc;n politică nu există plagiat</p>

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, îl ironizeaza pe premierul Victor Ponta, după ce liderul PSD a salutat, pe conturile sale de Facebook și Twitter, victoria formatiunii de extrema stanga Syriza, în alegerile parlamentare din Grecia, informează Ziare.com. 

"Observ, din postările sale recente pe Facebook și Twitter, că Ponta începe să îmbrățișeze viziunea Opoziției. De peste un an, insistăm asupra importanței economiei, a investițiilor și locurilor de muncă. A trebuit ca Ponta să piardă alegerile și să câștige Syriza, în Grecia, pentru a pronunța pe Twitter cuvintele de mai sus. Noroc că, în politică, nu există plagiat. Cum se împacă, însă, această poziție recentă a premierului, încă în exercițiu, cu tăierea dramatică a investițiilor publice în ultimul an? Se împacă într-un singur fel: ținând cont de ipocrizia politică a premierului în exercițiu", a scris, pe Facebook, Cătălin Predoiu.

Predoiu a precizat, totodată, că ceea ce premierul "refuză să recunoască este că rezolvarea celor două obiective (investiții și locuri de muncă) presupune suport popular și credibilitate politică", adăugând că Ponta "nu mai dispune de ele".

Mai multe pe Ziare.com.