MENIU

Carmen Dan, replică virală după plângerea penală pe numele lui Dăncilă: "Anomalie. Modus operandi"

Carmen Dan, ministrul de Interne, a avut o replică greu de înţeles după ce PNL a depus o plîngere penală pe numele lui Vioricăi Dăncilă. În opinia ministrului, operaţiunea este o anomalie "modus operandi".

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o replică ce a devenit virală:

"PSD are o putere de coeziune fantastică şi în situaţii de genul acesta să ştiţi că noi reacţionăm ca un zid în jurul preşedintelui şi al premierului, pentru că este normal să reacţionezi aşa atunci când te confrunţi cu ceea ce nici nu gândeşti. Iată că trăim vremuri în care apar situaţii pe care nici nu le poate gândi un om care gândeşte normal, un om care gândeşte logic, un om care gândeşte în beneficiul acestei ţări", a afirmat Carmen Dan, într-o intervenţie telefonică la RTV.

Ministrul Afacerilor interne a calificat plângerea penală a lui Ludovic Orban ca un gest "penibil şi incalificabil al unui lider de partid", precizând totodată că orice s-ar întâmpla, premierul nu va face pasul înapoi.

"E clar că am ajuns într-un moment în care nivelul de compromis pe care din păcate îl forţează preşedintele României arată, iată, încă o dată, că ne întoarcem într-un moment în care anomalii de tip 'modus operandi' sunt, de fapt, cele care conduc fără echivoc România. Noi suntem determinaţi şi hotărâţi, alături de premier, alături de coaliţia aflată la guvernare, să nu cedăm, nu ne abatem de la implementarea programului de guvernare", a adăugat Carmen Dan.

âPreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Iaşi, că a depus, în "calitate de cetăţean al României", o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind anumite fapte săvârşite de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Mai multe articole despre:
zid opinii carmen dan modus operandi