MENIU

Candidatul care comandă agresiuni. Dezvăluirile jurnalistului Dan Bucura

Candidatul care comandă agresiuni. Dezvăluirile jurnalitului Dan Bucura
<p>Dezvăluirile lui Dan Bucura</p>

La patru ani după ce a fost bătut în scara blocului, jurnalistul de investigaţie Dan Bucura a prezentat în emisiunea Deschide Lumea câteva indicii cu privire la persoana care a comandat agresiunea. E candidat independent la primăria sectorului 6 şi ar avea legături cu fostul primar de la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, susţine Bucura.

"Acum patru ani de zile eu am fost agresat, bătut în scara blocului. Această agresiune a survenit în acelaşi moment cu o agresiune a sursei mele, cea care îmi dăduse documente şi nişte filmuleţe legate de domnul Florescu. S-a făcut o anchetă, s-au identificat nişte personaje, acelea aveau legătură cu celebrul clan al sportivilor care, în principiu, face legea în sectorul 6", spune Dan Bucura.

După mai multe anchete jurnalistice Dan Bucura a ajuns la o concluzie: "Toţi aceşti suspecţi, oamenii aveau o legătură directă, electorală, pentru că era un moment electoral, cu domnul Ştefan Florescu".

Poliţia a avut, însă, o altă versiune deşi jurnalistul susţine că toate indiciile acestei agresiuni duc la o singură persoană.

"Nu s-a ajuns efectiv la domnul Florescu, cel care, în opinia mea, îl bănuiesc că ar fi comandat această execuţie. Este o bănuială", a mai spus Bucura.

Drept urmare, jurnalistul de investigaţie s-a documentat cu privire la trecutul actualului candidat al sectorului 6, Ştefan Florescu, pe care îl consideră creaţia lui Piedone: "El a fost director la pieţele din sectorul 4. Piedone a venit de la sectorul 6 la sectorul 4 când a câştigat primăria. Exact în aceeaşi zonă cu aceleaşi clanuri, mafie din sector şi prietenie cu domnul Florescu. Probabil că vrea să-şi asigure ambele sectorare, domnul Piedone l-a luat sub aripa sa pe Florescu".

Mai multe articole despre:
deschide lumea dan bucura