MENIU

Candidat la președinție din partea PSD-ALDE? Răspunsul lui Călin Popescu Tăriceanu

Tariceanu

Alegerile prezidențiale de anul viitor ar putea să-l aducă pe lista candidaților și pe Călin Popescu Tăriceanu. Întrebat de jurnaliști dacă va avea susținere și din partea PSD, politicianul nu a oferit un răspuns clar, însă a lăsat să se înțeleagă faptul că își dorește să candideze. Liviu Dragnea a anunțat sâmbătă seara, că va fi un candidat unic din partea PSD-ALDE!

Călin Popescu Tăriceanu a menționat că cel mai bun moment pentru a discuta despre candidatura lui la alegerile prezidențiale este la începutul anului viitor. 

Politicianul a spus că au existat deja discuții cu liderul PSD, Liviu Dragnea. 

"Am mai avut discuții și în trecut. Am convenit cu Liviu Dragnea, la un moment să facem o discuție. Este devreme pentru a lua o decizie și cine va fi candidat și cine nu. Acest exercițiu depinde de voința comună, când va fi momentul să discutăm la nivel politic, voi comunica.", a spus Tăriceanu. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă, în şedinţa CExN, care se desfăşoară la Neptun, că nu va candida la alegerile prezidenţiale.

Liviu Dragnea a spus sâmbătă, în şedinţa CEx de la Neptun, că varianta câştigătoare la prezidenţiale este un candidat unic PSD-ALDE. Liviu Dragnea a anunţat că nu va fi candidat la prezidenţiale.

Legat de listele de la europarlamentare, Tăriceanu a spus: "Am discutat și acest lucru cu domnul Dragnea, am avut o ședință în care ne-am manifestat intenția de a merge pe liste separate. Nu e o hotărâre definitivă. Indiferent dacă mergem pe listă separată sau comună se păstrează criteriile de selecție, pe bază de punctaj, ca alegerea să fie cât mai obiectiv posibilă".