MENIU

Candidații Mugur Mihai Toader și Radu Cristescu, acționați în instanță! Daunele, donate copiilor

Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 2, i-a acționat în instanță astăzi, 31 mai, pe candidații PMP și PSD la Primăria Sectorului 2, pentru afirmații și insinuări neîntemeiate.

 

În cadrul dezbaterii electorale moderate de Nadia Ciurlin și difuzată în data de 27 mai, la televiziunea B1, începând cu orele 20.00, cei doi politicieni au lansat acuzații la adresa lui Dan Cristian Popescu fără a aduce dovezi și fără ca acesta să fie prezent în platou, scrie Cap Limpede.

"În legătură cu emisiunea televizată în care am fost ținta unor atacuri și acuzații grave fără să mă pot apăra, atrag atenția asupra a două aspecte: este suspectă alianța celor doi contracandidați în a mă acuza în direct și în absență, pe de o parte, iar pe de alta, consider că CNA ar trebui să se sesizeze față de lipsa de reacție a moderatorului în respectiva situație", semnalează Dan Cristian Popescu. 

În plângerea depusă, candidatul PNL la Sectorul 2 le cere celor doi să achite fiecare suma de 100.000 de euro pentru daune morale și de imagine. Dacă va avea câștig de cauză, banii vor fi donați unei fundații care are obiect ajutorarea copiilor.

"Solicit celor doi contracandidați ai mei să facă publice dovezile pe care susțin că le au împotriva mea. În lipsa acestora, aștept să-și retragă în spațiul public aceste acuzații și să înceteze propagarea de mesaje mincinoase și calomnioase la adresa mea. Înțeleg că lipsa de argumente și imposibilitatea continuării mitei electorale, ca singur mod de a atrece voturi, îi îimping la astfel de 'strategii electorale', dar sunt sigur că cetățenii sectorului 2 vor sancționa corespunzător aceste acțiuni disperate", a adăugat candidatul PNL.

 

 

 

Mai multe articole despre:
PNL alegeri locale Dan Cristian Popescu