MENIU

"Cancelarul multinaționalelor", puci la Palatul Victoria

Dragoș Tudorache, șeful cancelariei primului ministru, pare de neoprit și lansează noi lovituri năucitoare, menite să întărească puterea tot mai mare de care se bucură la Palatul Victoria.

Unde se vorbește tot mai des de un veritabil "puci" al lui Dragoș Tudorache și al unor miniștri din "nucleul dur", precum Cristian Ghine, Costin Borc, Anca Dragu sau Mircea Dumitru și la care premierul Dacian Cioloș asistă deja neputincios, scrie Național.
 
Iar dacă Vlad Stoica, șeful de Cancelarie al fostului premier Victor Ponta, se prelungea ca umbra pe lângă ziduri să nu-l observe "baronii" și să-l ia la scârmănat, iată că "urmașul lui Vlăduț" se dovedește de o ambiție rar întâlnită chiar și pentru „fundamentaliștii” tehnocrați cu care Monica Macovei a împânzit Guvernul Cioloș. Așa că acesta este cel care a fost însărcinat de către premier să coordoneze operațiunea „Lunetistul”, în urma căreia un număr șocant de mare de demnitari sau înalți funcționari urmează să fie „executați”, unul câte unul, din structurile guvernamentale și din cele administrative în ultimele trei luni de mandat ale tehnocraților.
 
Numai că, după cum arată informațiile de ultimă oră de la Palatul Victoria, Dragoș Tudorache deja aproape că a preluat frâiele guvernării în propriile mâini, forțând crearea unui nou pol de putere. Iar exact în aceste zile, Guvernul României aruncă sute de milioane de euro drept ajutoare de stat strict unor companii străine, în timp ce antreprenorii români sunt respinși, motiv pentru care călăul lui Cioloș s-a mai pricopsit și cu porecla de "cancelarul multinaționalelor".
Mai multe articole despre:
Palatul Victoria Cioloş Dragos Tudorache