MENIU

Buşoi şi Săftoiu acuză un "noncombat" al unor liberali cu PSD la alegerile locale din Capitală

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, luni, că PNL a avut o atitudine de "noncombat" la alegerile locale faţă de PSD în Capitală, fără a nominaliza însă sectoarele vinovate, iar vicepreşedintele liberal Adriana Săftoiu a precizat că nu poţi bate PSD "dacă eşti îndatorat" faţă de social-democraţi.

Cristian Buşoi a explicat, luni, la alegerile interne din filiala PNL Sector 6, că unul din motivele pentru care liberalii au pierdut alegerile locale din Bucureşti este "noncombatul" conducerii şi membrilor de partid faţă de PSD. Buşoi a spus că mai multe sectoare se fac vinovate de această atitudine, însă nu a vrut să facă nominalizări. Boşoi a adăugat că se aşteaptă ca după noua rundă de alegeri din PNL, în sectoare, astfel de lucruri să nu se repete la alegerile parlamentare din acest an, scrie news.ro.

Vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu a avut o intervenţie mai dură, afirmând că aceste alegeri, precum şi cele din anii trecuţi, au demonstrat că "Bucureştiul nu este un oraş de dreapta", iar liberalii nu s-au străduit suficient pentru a câştiga procente, considerând că unii lideri PSD nu pot fi învinşi.

"E foarte greu să faci opoziţie PSD dacă ai datorii faţă de social-democraţi. Mi-e greu să folosesc cuvântul blat, dar un noncombat a avut loc", a spus Săftoiu.

Vicepreşedintele liberal a mai spus că acum PNL trebuie să se lupte cu PSD, nu să se lupte în interior, şi a criticat atitudinea social-democraţilor, care "sunt bine-mersi cu un preşedinte condamnat penal şi niciun muşchi nu li se mişcă pe faţă când zic că vor binele României".

Mai multe articole despre:
PNL PSD capitală alegeri locale noncombat