MENIU

Bogdan Huja, liderul PRM Cluj, dezmăț în club cu două brunete. Ce a urmat acasă la el

Bogdan Huja, nou lider al Partidului România Mare – filiala Cluj, după excluderea lui Gheorghe Funar prin decizie judecătorească definitivă, a fost filmat pe paparazii ZiarulClujean.ro alături de încă un cuplu și două brunete focoase.

După o petrecere nebună într-un club de fițe din oraș, toți s-au urcat în mașina tânărului politician și au gonit cu BMW-ul prin oraș. Excursia s-a terminat în fața blocului politicianului, iar fetele i-au ținut companie acestuia până spre dimineață.

Dezmățul în clubul de fițe al grupului format din doi bărbați și trei femei a început la miezul nopții. În imaginile surprinse de ZiarulClujean.ro se vede clar că un tânăr și o tânără formează un cuplu, iar politicianul este însoțit de două brunete focoase. Nu știm dacă a venit cu ele încă de la începutul petrecerii sau le-a agățat în local.

De cum a început petrecerea și s-a făcut încălzirea, fetele mai că nu s-au urcat pe președintele PRM Cluj, în vârstă de 27 de ani.

După ce au petrecut mai bine de o oră pe ritmuri de muzică retro, cuplul care îl însoțea pe politican și cele două brunete au ieșit din local îndreptându-se spre un autoturism. Mașina în care au urcat toți cinci este a politicianului și nu e greu de identificat. Un BMW cu numere PRM.

Politicianul a demarat în trombă pe străzile Clujului, încă de la plecarea din parcarea clubului NOA, cu muzica dată la volum maxim și voie bună. Bogdan Huja nu părea să fi băut alcool în club. El a fost filmat în timp ce consuma un energizant.

Mai multe şi VIDEO, pe ziarulclujean.ro

Mai multe articole despre:
PRM Bogdan Huja