MENIU

Boda: "A fost o avalanșă întreagă de măriri de salarii". Ce așteaptă de la Guvernul Cioloș

Analistul politic şi fostul consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu, Iosif Boda, a declarat, joi seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", că așteaptă de la Guvernul Cioloș adoptarea unor măsuri care să fie în beneficiul economiei românești, pe termen lung, criticând, în acest context, măririle de salarii făcute pe bandă rulantă de Executivul Ponta.

"A fost o avalanșă întreagă de măriri de salarii. Eu nu zic că nu ar trebui date, ar trebui să fie de cinci ori mai mult decât avem acum, dar nici nu poți să te gândești, domne, unde nu semeni ceva, acolo nici nu poate să răsară. Dacă tu nu îți lași de pe un an pe altul grâu, potrivit pentru sămânat, pentru porumb, cartofi. Unele județe numai asta fac, produc numai semințe. Dacă nu le pui de pe acum.... Atât măcar aștept, de la acest Guvern, să pună niște semințe care să fie de bună calitate, în continuare", a declarat Boda.

"Domnul Cioloș va trebui să își facă, după vreo lună - două un bilanț care se validează și care nu. Este imposibil ca din prima să găsești numai genii", a ținut să puncteze analistul politic.

Mai multe articole despre:
Dacian Cioloş Iosif Boda mariri salarii