MENIU

Blaga: Predoiu rămâne propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la finele ședinței Comisiei de unificare a PNL, la Palatul Parlamentului, că propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru rămâne în persoana lui Cătălin Predoiu. Blaga a confirmat, pe de altă parte, informația apărută în presă potrivit căreia Predoiu a fost propus președinte interimar al Organizației PNL București.

"Am decis ca Bucureștiul să aibă un singur președinte. Toate aceste propuneri au fost votate în unanimitate astfel încât domnul Cătălin Predoiu este propus și sunt convins că va fi votat ca președinte interimar al Organizației de București. Candidatul pentru București va fi desemnat, în această săptămână, pe baza analizei sociologice făcute și anunțat la Consiliul Național de coordonare. Cătălin Predoiu rămâne propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru și cu el vom defila în campania de anul viitor pentru alegerile generale", a spus Vasile Blaga.

 

 

Cătălin Predoiu a acceptat funcţia de preşedinte PNL Bucureşti. Ce condiţii a pus

 

 

Cătălin Predoiu a acceptat funcţia de preşedinte PNL Bucureşti, anunţă Realitatea TV. Consiliul Național al PNL care va avea loc vineri va valida această propunere. Astfel, cei doi co-președinți ai filialei Capitalei, Teodor Atanasiu și Anca Boagiu, se vor retrage. Înlocuirea vine dupa strategia PNL de a înlocui oameni din vechea gardă, printre care Marian Petrache sau Teodor Atanasiu. Totodată, potrivit unor informaţii, Cristian Buşoi nu mai este favorit pentru postul de candidat la Primări Generală. Liberalii s-au reunit luni la Parlament în ședința Comisiei de unificare a PNL.