MENIU

Blaga: Noi ne-am făcut datoria de partid de opoziţie, am prezentat grupurilor moţiunea de cenzură

Blaga: Noi ne-am făcut datoria de partid de opoziţie, am prezentat grupurilor moţiunea de cenzură

PDL şi-a făcut datoria de partid de opoziţie prezentând o moţiune de cenzură celorlalte grupuri parlamentare, dar liberalii nu au dorit să semneze pentru că "stau în şpagat", adică spun că sunt în opoziţie, dar îşi păstrează oamenii în funcţii, a declarat, vineri, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Blaga a fost întrebat dacă este eşec faptul că democrat-liberalii nu au reuşit să adune numărul de semnături necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură iniţiate de PDL.

"Nu, noi ne-am făcut datoria de partid de opoziţie, am prezentat moţiunea de cenzură celorlalte grupuri din opoziţie, v-am prezentat-o şi dumneavoastră şi ne-am fi aşteptat ca toţi să o semneze. Până la urmă, cei de la PNL nu au dorit să facă acest lucru, nu-i oprea nimic pentru că ei ar mai fi putut depune o moţiune de cenzură când doreau, au numărul de semnături", a precizat Vasile Blaga.

El crede că "liberalii stau în şpagat", adică la Bucureşti spun că sunt în opoziţie, iar în ţară îşi păstrează oamenii în funcţie.

"Nu au dorit, stau în şpagat, la Bucureşti spun că sunt în opoziţie, în ţară doresc să-şi păstreze în continuare oamenii în funcţii în deconcentrate", a apreciat Vasile Blaga.