MENIU

Bătaie la ședința Consiliului Local Făgăraș. Patru politicieni au ajuns la spital - VIDEO

Sursa foto: Captură video

O ședință a Consiliului Local Făgăraș s-a încheiat cu intervenția Poliției, iar câțiva consilieri au ajuns la Urgențe. Aleșii locali spun că au fost bruscați, loviți și jigniți de "susținătorii" edilului. Totul ar fi pornit după ce primarul a pus afișe în oraș cu consilierii care nu au votat proiectele lui. 

Scandalul ar fi izbucnit de la două proiecte de dezvoltare locală. Nemulțumit că aleșii nu i-au votat proiectele, primarul a instalat în oraș panouri cu numele și pozele consilierilor.

Mai mult, edilul și-ar fi chemat susținătorii la ședința de vot, iar de aici spiritele s-au încins. Consilierii vizați, printre care o femeie și un preot, au sunat la 112.

Într-o postare distribuită pe pagina PNL Făgăraş, cei patru consilieri acuză că au fost bătuți de "susţinătorii" primarului Gheorghe Sucaciu, ales ca independent şi actualmente membru al PSD Braşov.

„Niciodată un primar nu și-a chemat susținătorii ca într-o galerie de fotbal pentru a urla, pentru a face presiuni și pentru a intimida consilierii. Niciodată, nimeni nu a folosit violența fizică sau verbală pentru a determina consilierii să voteze cum dorește primarul sau oricine altcineva. Gestul simpatizanților primarului Sucaciu, încurajați de acesta inclusiv pe rețelele de socializare, descalifică pe toți cei care inițiază și susțin asemenea apucături grobiene”, se arată în comunicatul transmis de filiala PNL Făgăraș. 

Mai multe articole despre:
bataie sedinta consiliu fagaras