MENIU

Băsescu, la cuțite cu Tăriceanu: Ia-ți ciolanul și du-te!

Călin Popescu Tăriceanu se încurcă între partenerii politici
<p>&Icirc;n ce condiţii acceptă Tăriceanu să voteze Guvernul Orban</p>

Traian Băsescu șterge pe jos cu Călin Popescu Tăriceanu. Fostul președinte îl desființează într-o postare pe Facebook pe fostul premier pentru că a condiționat susținerea Guvernului Orban. Tăriceanu spune că nu intră la guvernare dacă echipa va conține și membri PMP.

,,Mânat de ură şi aroganţă „marele campion” al trădărilor, Tăriceanu, proaspăt văruit în opozant vrea eliminarea PMP din orice variantă de participare la guvernare, ca şi cum PMP ar fi fost până acum servitor prin curtea PSD şi nu ALDE cu uşierul şef Tăriceanu,''își începe Traian Băsescu comentariul.

În discuțiile cu Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu a cerut ca PMP să nu intre la Guvernare.

,,Am înțeles că cei de la PMP ar fi dorit să intre la guvernare. Am spus că nu mi se pare normal după 3 de ani de la căderea comunismului să avem în guvern turnătrii securități pesonalizați de domnul Petrov'', declara Tăriceanu.

Pentru această declarație, Traian Băsescu i-a reamintit lui Tăriceanu despre suspiciunile care planează asupra sa.

,,Eu sunt acuzat de CNSAS şi am un proces civil care va fi judecat în final la ICCJ (am pierdut la Curtea de Apel şi fac recurs). Tăriceanu este acuzat de DNA pentru fraude şi nu va fi judecat de nimeni. Eu m-am prezentat în faţa judecătorilor fără nici un fel de amânare .
Tăriceanu, „adevărat bărbat”, s-a ascuns în spatele majorităţii PSD din Senat care prin vot a respins începerea urmăririi penale, a mai scris Băsescu, care, în final, a fost și ironic cu Tăriceanu.
Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas. Ia-ţi şi tu unul. Iar dacă la plecare ieşi tot pe uşa din spate, mai ia unul că nu le numără nimeni'', a conchis Băsescu. 

Mai multe articole despre:
Băsescu Tăriceanu ciolanul