MENIU

Băsescu: "Blaga este O MARE DEZAMĂGIRE!" Ce-i răspunde preşedintele PDL

Băsescu: 'Blaga este O MARE DEZAMĂGIRE!' Ce-i răspunde preşedintele PDL / Foto: MEDIAFAX

"Îl rog pe domnul preşedinte Băsescu să nu creeze tranşee peste care nu se vor putea construi punţi după aceste alegeri." Este mesajul preşedintelui PDL, Vasile Blaga, la câteva ore după ce şeful statului a lansat un nou atac la adresa democrat-liberalilor. "Blaga e o mare dezamăgire. Se va debarasa de Predoiu", susţine Traian Băsescu.

"Acum câteva săptămâni, domnul preşedinte le spunea unor jurnalişti că le recomandă celor din partidul doamnei Udrea să nu atace PDL. Constat că acum s-a răzgândit. Domnul preşedinte Traian Basescu poate să mă atace oricând, mi-am asumat acest lucru. Dar nu-i voi permite să atace PDL. Eu nu aştept niciun gest de recunoştinţă pentru că el nu crede că în politică se fac asemenea gesturi. Dar cred că acest partid merită să fie respectat", spune Vasile Blaga, într-o postare pe pagina de Facebook, la puţin timp după ce Traian Băsescu l-a catalogat drept o "uriaşă dezamăgire" şi a afirmat că îl va trăda pe prezidenţiabilul Predoiu după europarlamentare.

"E o uriaşă dezămagire pentru mine. Blaga, dacă va avea un eşec, dacă nu va realiza acei 20% la europarlamentare, va fi în stare să caute orice soluţie pentru a se spăla de eşec. De asta a promovat atât de timpuriu candidatul Predoiu, să pună în spatele lui... Va căuta soluţii radicale, ca să dea o bombonică...", a spus Traian Băsescu.