MENIU

Barna, despre Ponta: ”A încercat să fie jucător, fără să aibă nici cărţi, nici abilitate”

"Ceea ce vedem este că Victor Ponta a încercat să fie jucător, fără să aibă nici cărţi, nici abilitate'', a afirmat candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale. 

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat luni că fostul premier Victor Ponta a încercat să fie jucător, "fără să aibă nici cărţi, nici abilitate" şi a spus că Pro România este "un partid de strânsură".

"Ceea ce vedem este că Victor Ponta a încercat să fie jucător, fără să aibă nici cărţi, nici abilitate. În momentul de faţă (n.r. - Pro România), un partid de strânsură, are conflictele şi problemele partidelor de strânsură, partid făcut din oameni care sunt, de fapt, tot PSD, reacţionează ca atare, fiecare pe cont propriu, fiecare în funcţie de cât de bine sau de rău a negociat. Miza este însă una legitimă, aceea de a avea un nou guvern care să aibă votul Parlamentului şi prin care România să intre într-o logică de dezvoltare şi de funcţionare. Pentru că, în momentul de faţă, băltim ca ţară neavând un guvern legitim", a spus Barna, întrebat care este mesajul său pentru Pro România.


Mai multe articole despre:
bârnă ironic la adresa lui Ponta