MENIU

Aurelian Bădulescu a fost exclus din PSD. "Voi contesta decizia"

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădeulescu, a fost exclus din organizația PSD a sectorului 4. Acesta a declarat că va contesta decizia și că, oricum, rămâne în continuare pe postul de la primărie.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat vineri, pentru Știripesurse, după ce a fost exclus din PSD Sector 4, că a aflat din presă despre decizia colegilor săi și că, din respect pentru ei, nu vrea să comenteze dar că va contesta decizia.

„Eu nu sunt în țară, sunt la un control în străinătate. Am luat act de la dumneavoastră, nu am știut până acum, aștept să mi se comunice ca să pot contesta. Până atunci, nu se schimbă cu nimic, rămân în continuare viceprimarul Capitalei, ne judecăm și cu asta, basta!”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Acesta a adăugat că nu vrea să facă mai multe comentarii „din respect” față de colegii săi din organizația din care provine.

„Voi fi reținut de acum încolo pentru că excluderea s-a făcut din organizația de sector și țin foarte mult la organizația din care provin, la toți oamenii de acolo, inclusiv la primar. Nu voi comenta din respect pentru oamenii din Sectorul 4”, a spus viceprimarul Capitalei.

Primarul sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluță, a confirmat, vineri, că viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost exclus din partid.

„Confirm informația! Nu vreau sa comentez mai mult!”, a spus Băluță. Edilul conduce organizația PSD Sector 4.

 Excluderea a avut loc vineri dimineață, la o ședință la care Bădulescu nu a fost prezent.

Decizia vine după ce PSD a încercat miercuri să-l schimbe pe Bădulescu din funcția de viceprimar, dar proiectul nu a întrunit numărul necesar de voturi în ședința CGMB .

Mai multe articole despre:
Aurelian Badulescu exclus psd