MENIU

AUR anunță protest masiv - George Simion acuză implicarea Serviciilor de informații

AUR anunță un protest masiv în fața Guvernului. Sunt sute de afișe prin toată Capitala care anunță manifestația de de amploare ce ar urma să aibă loc mâine.

Protestul va porni din Piaţa Universităţii, apoi manifestanţii se vor deplasa în Piaţa Victoriei, acolo unde vor fi cerute explicaţii Guvernului cu privire la problemele sociale cu care se confruntă românii. 

Între timp, a fost scandal de proporții în fața Guvernului, cu liderul AUR, George Simion. Acesta a fost ridicat de mascați după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat. Simpatizanții extremiști s-au îmbrâncit cu polițiștii, iar Simion a fost dus la secție. Nici senatorul Claudiu Târziu nu s-a lăsat mai prejos. Și el s-a îmbrâncit cu polițiștii în fața Guvernului. Liderii AUR spun că toate acestea sunt încercări de a sabota protestul.

Întrebat sâmbătă seara, la Realitatea PLUS, dacă au mai existat și alte presiuni să nu se facă mitingul, George Simion a răspuns: „În afară de faptul că mulți oameni care ne ajută, care sunt apropiați, au fost sunați de oameni apropiați de serviciile de informații, nu”.

George Simion, mesaj pentru manifestanți

„Mesajul este să fie cât mai pajnici și cât mai calmi. Am informații că PSD și Ciolacu pregătesc unele incidente. Să fie cu bun simț și să nu răspundă provocărilor. Din păcare, recuzita noastră de protest a fost ridicată de poliție”, a spus George Simion.

 

Mai multe articole despre:
simion protest aur