MENIU

Au căzut la pace. Ministrul Justiţiei, Procurorul General şi comisia de anchetă se vor întâlni

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, procurorul General, Augustin Lazăr şi parlamentarii din Comisia de Anchetă a alegerilor din 2009 au stabilit să se întâlnească într-o reuniune la care vor fi invitați și membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Întâlnirea va avea loc la sediul Ministerului Justiției sau al CSM la o dată ce va fi stabilită de comun acord.

Redăm, în continuare, comunicatul trimis de Biriul de Presă al Ministerului Justiţiei: 

"Având în vedere informațiile contradictorii vehiculate în spațiul public referitoare la inițiativa unei întâlniri între domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul Justiției, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și membrii Comisiei speciale de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009 şi de rezultatul scrutinului prezidențial, Biroul de presă al Ministerului Justiției și Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție sunt împuternicite să facă următoarele precizări:

Domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul Justiției și domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au stabilit ca, în perioada următoare, să aibă loc o întâlnire cu parlamentarii din Comisia specială de anchetă a Senatului şi Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial.

Întâlnirea, la care vor fi invitați și membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), va avea loc la sediul Ministerului Justiției sau al CSM la o dată ce va fi stabilită de comun acord", se arată în mesaj.