MENIU

Astrolog: Misiunea Laurei Codruţa Covesi în 2016 este una de soldat

"Fiind în în semnul Taurului, misiunea Laurei Codruţa Covesi este una de militar", a afirmat astrologul Cristina Demetrescu. Invitata realizatoarei Realitatea TV, Denise Rifai, Cristina Demetrescu a explicat ce le e scris în stele politicienilor români, pentru anul 2016. De asemenea, astrologul a vorbit și despre România ca stat și despre cum va arăta el anul viitor.

Cristina Demetrescu a explicat că misiunea procurorului şef al DNA este una foarte grea şi trebuie să se concetreze pe ceea ce face. "Destinul ei în Capricorn. Are o misiune să se concetreze pe munca ei. Exact asta şi face", a firmat astrologul.

"Este foarte greu să spunem cum se resfrâng aceste lucruri asupra ei, asupra vieţii personale. Are şi o misiune extrem de grea", a spus acesta, explicând că Laura Codruţa Kovesi va schimba foarte multe funcţii, existând atât continuite, cât şi schimbare în viaţa ei profesională

"În mare parte este benefică pentru stat. Sunt foarte puţini oameni care ar putea să îşi asume misiunea pe care o are. Probabil are acea putere de a se detaşa. Nu ştiu dacă este conştientă de implicaţii karmice, aceasta fiind tot o formă de sacrificiu, iar a te sacrifica înseama a avea misiune de soldat", a detaliat astrologul.

Mai multe articole despre:
misiune astrolog 2016 Laura Codruţa Coveşi