MENIU

Antonescu:Ponta se dedă la o formă morbidă de spiritism politic ca o vrăjitoare de condiţie dubioasă

Antonescu:Ponta se dedă la o formă morbidă de spiritism politic ca o vrăjitoare de condiţie dubioasă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că prin noile materiale de campanie produse de PSD şi Victor Ponta, care reiau mesajul "USL trăieşte", premierul se dedă la o formă "morbidă" de spiritism politic, precum "o vrăjitoare de condiţie dubioasă".

"Domnul Ponta şi ai lui nu numai că nu înlătură acele materiale, dar produc şi altele, îmi scriu, «dragă Crin», mă anunţă şi pe mine că USL trăieşte. Nu discut acum această formă morbidă de spiritism politic la care se dedă domnul Ponta ca o vrăjitoare de condiţie dubioasă, eu discut de faptul - care este esenţial când vorbim de respectarea legii, că nicăieri în urma celor 34 de decizii ale Birourilor Electorale Judeţene nu s-a procedat în consecinţă şi PSD şi domnul Ponta personal sfidează legea", a spus Antonescu.

El a arătat că prin nerespectarea deciziilor BEJ de înlăturare a materialelor de campanie ale PSD declarate ilegale, Victor Ponta şi social-democraţii denotă "un vădit dispreţ" faţă de aceste hotărâri şi deci pentru lege în ansamblu.

Mai multe articole despre:
alegeri campanie Victor Ponta premier Crin Antonescu