MENIU

Antonescu: Nu se pune problema ca PNL să revină în vreo combinaţie de guvernare cu PSD

Antonescu: Nu se pune problema ca PNL să revină în vreo combinaţie de guvernare cu PSD

 Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu se pune problema ca PNL să revină în vreo combinaţie de guvernare cu PSD şi că partidul îşi va asuma misiunea de a da alternativa la guvernarea Ponta-PSD.

”Chiar dacă socotim şi voturile UDMR, vedem că partidele politice din actualul arc guvernamental, care au construit majoritatea Guvernului Ponta 3, sunt mult sub 50% din opţiunile românilor”, a spus Antonescu.

El a anunţat că toate lucrurile care ţin de decizii, de natură organizatorică şi politică vor fi luate în zilele următoare şi a anunţat că a avut o discuţie cu toţi liderii de filiale, parlamentarii şi membrii conducerii partidului, dumunică noaptea.

”Un lucru este clar şi asupra lui nu există dubiu, mai ales după ce am avut o consultare telefonică, azi-noapte, cu toţi preşedinţii de organizaţii din terioriu, cu parlamentari, liderii PNL: nu se pune problema ca PNL să revină în vreo combinaţie de guvernare cu PSD. Nu se pune problema ca PNL să nu îşi asume ce crede că este misiunea sa, împreună cu alţii, şi anume de a da alternativa la guvernarea Ponta-PSD”, a anunţat liderul PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că de luni liderii PSD sunt dispuşi să se aşeze la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL, spunând că ar trebui să plătească cei care au jucat la poker soarta Uniunii şi au pierdut la cacealma.

Mai multe articole despre:
PNL PSD Crin Antonescu preşedinte USL