MENIU

Antonescu: Lumea teatrului şi a filmului e mai săracă odată cu dispariţia lui Mihai Fotino

Antonescu: Lumea teatrului şi a filmului e mai săracă odată cu dispariţia lui Mihai Fotino

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a transmis, luni, un mesaj de condoleanţe la încetarea din viaţă a actorului Mihai Fotino, arătând că "de astăzi lumea teatrului şi a filmului românesc este mai săracă odată cu dispariţia" acestuia.

"De astăzi lumea teatrului şi a filmului românesc este mai săracă odată cu dispariţia dintre noi a îndrăgitului actor Mihai Fotino. Un om minunat şi o personalitate distinsă, Mihai Fotino şi-a dedicat viaţa artei scenice şi spectacolului cinematografic. Se cuvine să ne amintim cu respect şi consideraţie de întreaga sa activitate artistică, în semn de apreciere pentru dăruirea şi talentul cu care a construit de-a lungul timpului personaje memorabile. În numele Senatului României şi al meu personal, transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace", se arată în mesajul lui Crin Antonescu, potrivit unui comunicat transmis de Senat.

Mihai (Mişu) Fotino, actor al Teatrului Naţional Bucureşti (TNB), a murit la vârsta de 83 de ani, luni, în jurul orei 15.30, la Spitalul Elias din Capitală, unde era internat de aproape o săptămână, a declarat pentru MEDIAFAX directorul medical al unităţii sanitare, medicul Dana Safta.

Mai multe articole despre:
PNL Crin Antonescu mort Mişu Fotino Mihai Fotino