MENIU

Antonescu, despre retragerea lui Marian Munteanu: Sunt zvonuri răuvoitoare răspândite de adversari

Crin Antonescu, senator PNL și fost președinte al liberalilor, a susținut, în direct la Realitatea TV, că zvonurile privind retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei sunt "zvonuri răuvoitoare răspândite de adversarii politici".  

"Eu astăzi am spus un lucru simplu: nici pentru, nici împotriva lui Marian Munteanu. Marian Munteanu este un personaj important, chiar dacă nu s-a manifestat ani de zile pe scena publică din România. Este absolut natural ca unii să-l îndrăgească, alții să-l dușmănească în continuare, după 25 de ani. Eu am spus doar două lucruri astăzi. Am făcut un îndemn la rațiuni, și anume la a lăsa acest candidat în dreptul său, ca oricare altul, să-și prezinte ideile, programul pentru PMB și în jurul acestui proiect să se facă susțineri sau critici. Și am spus ca pe Marian Munteanu ajungi să-l simpatizezi în funcție de cine-l critică", a spus Antonescu.

Fostul președinte al PNL este de părere că Marian Munteanu nu va fi retras din cursa pentru Primăria Capitalei, aceste informații fiind doar niște zvonuri răspândite în spațiul public de adversarii politici.

"Eu cred că aceste zvonuri privind retragerea lui Marian Munteanu sunt niște zvonuri răuvoitoare, răspândite de adversarii politici. Nu pot să-mi imaginez că la vârful PNL se discută ca și acest al patrulea candidat, care a stârnit atâta hemoragie de cuvinte și a fost asumat prin vot, să fie schimbat", a explicat senatorul.

Potrivit acestuia, PNL nu îl va retrage pe Marian Munteanu pentru că au fost făcute anumite analize înainte de propunerea fostului lider al studenților.

"Întâi de toate, când faci o asemenea propunere provocatoare trebuie să-și faci analizele, SWOT-ul, cântarul foarte bine înainte, nu după. În al doilea rând, și după ce scandalul a izbucnit, am văzut mai multe poziții publice ale copreședinților PNL în care își apărau alegerea făcută", a declarat Antonescu.

Fostul președinte al PNL a explicat că dacă, totuși, Marian Munteanu va fi retras din cursa pentru Primăria Municipiului București, această decizie va afecta grav imaginea partidului.

"Eu, fără a fi un susținător în alb al candidaturii lui Marian Munteanu, cred că retragerea și a acestui candidat ar fi catastrofală pentru PNL. Ar avaria grav imaginea de partid serios pe care PNL trebuie să o păstreze", a conchis Crin Antonescu.

 

Mai multe articole despre:
PNL Munteanu Antonescu