MENIU

Angajații primăriei sector 4 montează corturi electorale PSD, acuză USR

Un angajat al ADP montează un cort al PSD

USR acuză PSD că a confiscat instituțiile statului și oferă în sprijinul afirmației o poză care îi surprinde pe angajații Administrației Domeniului Public din sectorul 4 în timp ce instalează corturile electorale ale PSD.  

USR publică pe pagina sa de Facebook o fotografie care îi surprinde pe angajații Administrației Domeniului Public din sectorul 4, care montează un cort electoral al PSD.

”Cu asta ne luptăm. Voluntari care își folosesc timpul liber versus instituții ale statului capturate de PSD”, scrie USR. Iată mesajul: 

”PSD a capturat complet statul român. Administrația Domeniului Public sector 4 montează corturi pentru PSD în intersecția de la Tineretului.

Toate instituțiile administrației sunt puse să lucreze pentru PSD. De la primării până la consiliile județene sau ministere, angajații instituțiilor și funcționarii publici sunt puși să muncească în interesul PSD.

Faptul că Liviu Dragnea a folosit angajatele Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman pentru a lucra la partid, și în felul ăsta a furat efectiv de la copiii săraci, este doar un simptom al unui fenomen mult mai larg, subjugarea statului de către PSD”.  

Mai multe articole despre:
PSD Bucureşti USR ADP