MENIU

Andronescu: Sper să nu dureze prea mult până când vor fi mărite și salariile celorlalți bugetari

Vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, a declarat, joi seară, în cadrul emisiunii "Prime Time News", la Realitatea TV, în contextul în care salariile demnitarilor vor creşte de la 1 august, în timp ce bugetarii de rând mai au de așteptat pentru mărirea salarială, că speră că "nu o să dureze prea mult până când vom avea și legea pentru ceilalți bugetari", în condițiile în care nu dorește să nedreptățească pe nimeni.  

"Înainte să apară această Ordonanță de Urgență, punctul meu de vedere, care avea argumente suficiente, a fost să fie odată toate mărite, pentru că e sistemul bugetar și avem o lege unitară. Dacă a trecut prin Guvern, și a fost publicată în Monitorul Oficial, e foarte greu să o mai corectezi după cinci zile. E adevărat că nici demnitarii nu au salarii mari, dar sunt cu sufletul cât mai mic când mă gândesc la profesori și la medici, asta e îngrijorător. Sper că nu o să dureze prea mult până când vom avea și legea pentru ceilalți bugetari", a declarat Ecaterina Andronescu.

Întrebată dacă i se pare o lege morală sau imorală, vicepreședintele PSD a răspuns:

"E greu de dat un răspuns tranșant, dar trebuie mărite și salariile celorlalți bugetari. Nu vreau să nedreptățesc pe nimeni".

Andronescu: Ponta s-a ocupat mult mai mult de Guvern. La CEx, trebuia să se întoarcă și să voteze

 

Ponta s-a răzgândit: salariile demnitarilor cresc de la 1 august. Profesorii şi medicii aşteaptă

Mai multe articole despre:
salarii demnitari Ecaterina Andronescu