MENIU

Andrei Baciu, propus şi retras de la ministerul sănătăţii, s-a înscris în PNL

Andrei Baciu, propus ministru al Sănătăţii, a fost retras de Cioloş de pe lista Guvernului - surse

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, ca să nu păteze imaginea Executivului s-a înscris în PNL. Sprijinit de europarlamentarul Cristian Buşoi, Andrei Baciu intră în politică pe cai mari: a primit deja funcţie de conducere, prim-vicepreşedinte la filiala sector unu. 

"Un tânăr deştept, harnic şi curat" îl descrie Cristian Buşoi pe fostul model, care a pozat în lejnerie intimă. De altfel, lenjeria intimă a fost şi motivul care l-a împiedicat să ajungă ministrul sănătăţii. Dacian Cioloş s-a răzgândit după ce a văzut pozele apărute pe internet. Liberalii însă, nu par să aibă probleme. Andrei Baciu s-a înscris în partid acum câteva luni, iar recent a primit şi funcţie de conducere: prim vicepreşedinte la filiala sector unu. 


Andrei Baciu, 28 de ani, a absolvit acum cinci ani Facultatea de Medicină din Bucureşti şi a lucrat mai bine de doi ani în chirurgie cardiovasculară, la Rouen, în Franţa.

Când s-a întors în ţară a lansat, alături de Cristian Buşoi, o campanie pentru drepturile pacientilor.

Şefii PNL au anunţat de mai multe ori că uşa partidului este deschisă pentru tehnocraţii lui Cioloş şi pentru "cine demonstrează valoarea în funcţie publică". 

Mai multe articole despre:
PNL medicină doctor Andrei Baciu