MENIU

Anamaria Prodan, mesaj de Ziua Națională: "România, iartă-ne că nu ne ridicăm la nivelul curajului și patriotismului strămoșilor noștri" - VIDEO

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a transmis, joi, un mesaj extrem de emoționant și, în același timp, de ferm românilor de pretutindeni cu ocazia Zilei Naționale a României.

„La mulți ani, români! La mulți ani, România! Pentru tine, România mea, am un mesaj din suflet. Iartă-ne. Iartă-ne că nu ne ridicăm la nivelul curajului și patriotismul strămoșilor noștri care s-au jertfit ca tu, România mea, să fii întreagă, prosperă și mândră de fiii și fiicele tale. Iartă-ne că suntem lași și că lăsăm capul în pământ. Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și batjocoriți de străini. Iartă-ne că nu ne-am opus atunci când tu ai fost jefuită, trădată și prădată. Dar îți spun, România mea, că sunt astfel de femei în țară, puternice, și că fiecare face cât 100 de bărbați. Și îți promit că noi, femeile, nu ne vom lăsa călcate în picioare și o să te facem din nou mândră de noi. Te iubesc, România mea, și te rog din suflet să ne mai dai o șansă. Mulți români se trezesc din somnul cel de moarte în care ne adânciră barbarii de tirani. Și te vom recupera, dragă Românie, noi, patrioții care te cinstim și te iubim din tot sufletul nostru. La mulți ani, România!”, a transmis noul lider al femeilor din România, în mesajul de 1 Decembrie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)